fbpx

Tunnelmalliset pastellinsävyiset pikkujoulut Pien Brewpubissa


Astu pimeästä illasta pastellin sävyjen syleilyyn ja nauti herkullisesta

ruoasta, juomasta sekä lämpimästä tunnelmasta. Pikkujoulukauden
juhlien parhaimmat puitteet aina rennoista illanistujaisista suurempiin yksityistilaisuuksiin löytyy Pien Brewpubista.

Keittiössämme luodaan Head Chef Alfred Tallbergin toteuttamana kaunista, kokeilevaa ja modernia pohjoismaista, kauden raaka-aineista inspiraatiota ammentavaa kasvis- sekä vegaaniruokaa. Pien Brewpub on erikoistunut maailman parhaisiin pienpanimo-oluisiin ja lisäksi valikoimastamme löytyy myös herkulliset cocktailit ja natuviinit.

Varaa siis kaveri- tai työporukan pikkujouluilta aina marraskuusta tammikuuhun Pien Brewpubista – me takaamme hyvän fiiliksen! Ei voisi olla helpompaa. 💜

Pien Brewpub
Hämeentie 15
00500 Helsinki

Pikkujoulupaketit

Katso alta pikkujoulupakettimme ja varaa ikimuistoinen ilta. 💜 Räätälöimme pikkujoulut myös toiveidenne mukaisesti.

Afterit

Tasting-menu 4 ruokalajia, 29€/hlö (min. 6 hlö)
Olutpaketti 4 olutta, 29€/hlö

Tämä yllätys-tasting sopii pieneen nälkään ja toimii hienosti esimerkiksi afterwork-menoon kaveri- tai työporukalla. Tarjoiltavat oluet ovat parhaita esimerkkejä olutosaamisestamme – vain tuoreimpia ja parhaita tuotteita Euroopan ykköstuottajilta – ja kaikki neljä eri tyylilajeissa tietenkin.

Tasting-menu tarjoillaan sekä ravintolamme katutasossa, että alakerran klubitilassa Cuddleryssa.

Pikkujouluillallinen Pien Brewpubissa

Dinneri

Illallismenu 3 ruokalajia, 39€/hlö (min. 8 hlö)
Viinipaketti 3 viiniä, 29€/hlö
Olutpaketti 3 olutta, 24€/hlö

Pitkän kaavan mukaan syöminen hyvässä seurassa on vaan parasta. Kolmen ruokalajin herkullinen illallismenu sisältää alkuun talon
hapanjuurileipää ja levitettä, alkuruoan, pääruoan sekä jälkiruoan. Jos mielessäsi on useampi ruokalaji tai olut – hoituu! Räätälöimme mielellämme illallisen toiveidesi mukaan.

Illallismenu tarjoillaan sekä ravintolamme katutasossa, että alakerran klubitilassa Cuddleryssa.

Bileet

Buffet-illallinen, 49€/hlö
(min. 15 hlö, max. 40 hlö)

Järjestä ikimuistoiset pikkujoulubileet isommalle porukalle hyvän ruoan ja musan merkeissä! Varaamme Pien Brewpubin alakerrasta Cuddlerystä juhliinne tilan yksityiskäyttöön, missä tarjolla on maistuva buffet kauden raaka-aineista.

Buffet sisältää

  • talon hapanjuurileipää ja levitettä, herkullisia salaatteja, lämpimän ruoan ja jälkiruoan, sekä kahvia, teetä ja vettä

Kysy meiltä myös juomatarjousta buffetin kanssa.

Cuddleryn ensiluokkainen äänentoisto takaa bilefiliksen illan ajan. Musiikki järjestyy meidän kauttamme, mutta myös omaa musiikkia on mahdollista soittaa puhelimelta/tietokoneelta. Voimme varata teille myös DJ:n paikan päälle avaimet käteen -periaatteella.

007

Cocktailtilaisuus, 29€/hlö (min. 20 hlö)
• 7 erilaisen cocktailpalan tarjoilu

Alkumaljat esim:
• cocktail alk. 12€/hlö/cocktail tai
• kuohuviini alk. 9,50€/hlö/lasi

Suit up! Eli kun on aika pukea ykköset päälle ja kilistellä hyvässä seurassa. Seisova cocktail-tilaisuus sisältää seitsemän erilaisen cocktailpalan valikoiman kauden parhaista raaka-aineista toteutettuna.

Suunnittelemme toiveidenne mukaan myös juomatarjoilun. Voit tilata alkumaljaksi esimerkiksi cocktailit tai kuohuvaa, tai suosituksemme – erilaisia huippuoluita tasting-koossa.

Tilaisuus järjestetään alakerran tunnelmallisessa tilassa, Cuddleryssa. Iltaan sopiva musiikki järjestyy meidän kauttamme, mutta myös omaa musiikkia on mahdollista soittaa puhelimelta/tietokoneelta. Voimme varata teille myös DJ:n paikan päälle avaimet käteen -periaatteella.

Cuddlery

Tunnelmallinen klubitila yksityistilaisuuksiin

Pien Brewpubin alakerta, klubitila Cuddlery, on vuokrattavissa yksityistilaisuuksiin joustavasti tarpeidesi mukaan. Tilassa on mahdollista järjestää esimerkiksi workshop ruokatarjoilun kera, pikkujoulut, synttärit, PR-tilaisuudet ja levyjulkkarit.

Tunnelmallisen tilaan mahtuu maksimissaan 40 henkeä illalliselle, mutta alakerta muuntautuu myös tanssilattian sisältäväksi tilaksi. Ammattitason DJ-laitteet ja äänentoisto takaavat parhaan tunnelman.

Tilan varusteet

DJ-laitteet

  • 2x Technics SL1200 vinyylisoitin
  • 2x Pioneer XDJ-1000MK2
  • Mastersounds Radius 4 rotary mixer / tarvittaessa liukumikseri
  • Mikrofonit
  • Musiikin toisto onnistuu myös 3.5mm
    plugin kautta puhelimista / tietokoneista

4K -videotykki & iso valkokangas
Kaksi televisiota
Diskopallo & spottivalaistus, väri vaihdettavissa mieluisaksi

Tervetuloa tutustumaan Cuddleryyn ravintolan aukioloajan puitteissa tai sovittaessa aukioloaikojen ulkopuolella.