PIEN olutjoulukalenterit on tältä vuodelta loppuunmyyty. Kiitos runsaasta kiinnostuksesta ja maukasta joulun odotusta 2020!

Olutjoulukalenteri
159,00 €

LOPPUUNMYYTY

Pien Olutjoulukalenteri on perustaja/omistaja/luova johtaja/beer explorer Erkki Hämeen kuratoima herkullinen kokonaisuus, ja se täytetään Suomen ja Euroopan parhaimpien panimoiden oluilla. Monet oluista ovat saatavilla ainoastaan Olutjoulukalenterin kautta ja siitä löytyy laaja skaala eri tyylisiä oluita – humallettuja, happamia sekä tummia – ja kaikkea siltä väliltä.

Rakensimme Suomen ensimmäisen Pien Olutjoulukalenterin vuonna 2016 ja olemme päivittäneet sitä vuosittain asiakaskyselyn kautta. Viime vuonna tulokset olivat upeita: ylivoimaisesti suurin osa asiakkaista antoi sille erinomaisen arvosanan, ja neljä viidestä kalenterin ostaneesta lupasi hankkia kalenterin tällekin vuodelle.

Kalenterit on myyty joka vuosi loppuun ja monet ovat jääneet nuolemaan näppejään. Toimi siis nopeasti ja tilaa omasi ennakkoon nyt! Kalenterit ovat noudettavissa myymälästämme arviolta viikolla 47.

”Paras isänpäivälahja jo vuodesta 2017! Tästä pääsee myös äiti nauttimaan 🙂 Ihanaa kun saa yllättyä joka päivä uudesta laadukkaasta ja ammattitaidolla valitusta oluesta!”

”Vuoden paras ostos :)”

”Mahtavaa, että oli paljon sour -oluita, muutenkin erittäin hyviä ihan kaikki kalenterin oluet. Minun makuuni suuri parannus edellisvuodelta!”

Kalenteri on myös loistava isänpäivälahja! Mikäli tilaat kalenterin lahjaksi, ilmoitathan siitä tilauksen lisätietokentässä. Toimitamme sinulle isänpäiväkortin viimeistään marraskuun alussa, jonka avulla voit ilmoittaa lahjan saapumisesta myöhemmin.

Olutjoulukalenterin noutoaika: Kalenterit ovat noudettavissa arviolta viikolla 47.
Ilmoitamme kalenterin ostaneille sähköpostitse, kun ne ovat noudettavissa. Huomoithan, että Suomen alkoholilainsäädännön vuoksi kalenteri on noudettava myymälästämme, osoitteesta Ateneuminkuja 2, 00100 Helsinki.

Tässä vielä Erkin vinkit Olutjoulukalenterin säilytykseen:
“Suosittelen kalenterin säilytystä mahdollisimman viileässä. Optimilämpötila kalenterille, kuten oluille yleensäkin, on 6-12 astetta, mutta koska kalenterin oluet ovat hyvin tuoreita, kestävät ne toki huoneenlämmössäkin. Varmistathan, ettei joulukuinen auringonpaiste pääse lämmittämään kalenteria!”

Tilaa siis oma Pien Olutjoulukalenterisi jo nyt ennakkoon ja varmista makuelämyksien täyteinen joulukuu!

Kiitos pientoimijoiden ja -tuottajien tukemisesta. <3