Olutjoulukalenteri

PIEN OLUTJOULUKALENTERI 2019 ON TÄÄLLÄ!


Rakensimme Suomen ensimmäisen olutjoulukalenterin vuonna 2016, ja olemme kehittäneet sitä vuosi vuodelta paremmaksi! Vuoden 2019 kalenteri on entistäkin kauniimpi, harvinaisempi sekä laadukkaampi!


Vaikka kalenterit myytiin jo ennakkoon loppuun edellisvuosina, päätimme silti vähentää niiden määrää tälle vuodelle reilusti. Tämä takaa sen että saamme kalenteriin entistä laadukkaampia, tuoreempia ja pienempien erien oluita.


Uudistukset vuodelle 2019:


- Yksinoikeusoluet – joitain kalenterin oluista ei saa mistään muualta Suomesta kuin joulukalenterista! Monia taas ei saa mistään muualta kuin Pien Shop & Bar:ista.


- Uusi design – Tämän vuoden kalenteri on ulkoasultaan jouluisampi ja selkeämpi. Tätä todellakin kehtaa pitää esillä!


- Laadukkaammat oluet – Oluista noin 70% on Euroopan huippupanimoiden tuoreita oluita, ja loput Suomen parhaiden panijoiden herkkuja!


- Trendikkäät oluttyylit – Oluiden joukosta löytyy runsaasti mehukkaita ja pehmeitä New England Pale Aleja sekä ihanan marjaisia ja hedelmäisiä Fruited Soureja. Yllätyksiä on mukana kuitenkin reilusti – erilaisia oluttyylejä on edustettuna noin kymmenen!


Kalenterit ovat ennakkotilattavissa nyt! Toimi nopeasti, koska näitä ei riitä kaikille.


Ilmoitamme sähköpostitse kun kalenterit ovat noudettavissa. Kalenterien suunniteltu valmistumisaika on viikko 47.


Kalenterit tulee noutaa myymälästämme osoitteesta Ateneuminkuja 2. Emme siis valitettavasti Suomen lain puitteissa voi toimittaa kalenteria suoraan kotiinne. Mikäli hankitte tutuiltanne / rahtiyhtiöltä tms. kuljetuksen kalenterille, voimme tarvittaessa luovuttaa sen kenelle tahansa täysi-ikäiselle henkilölle.


Suosittelemme kalenterin säilytystä mahdollisimman viileässä. Optimilämpötila kalenterille, kuten oluille yleensäkin, on 6-12 astetta, mutta koska kalenterin oluet ovat hyvin tuoreita, kestävät ne toki huoneenlämmössäkin. Varmistathan ettei joulukuinen auringonpaiste pääse lämmittämään kalenteria!


Mikäli ostat kalenterin isänpäivälahjaksi, voit tilata sen yhteydessä isänpäiväkortin, jonka toimitamme teille viimeistään marraskuun alussa. Tämän avulla voitte ilmoittaa muistaneenne kyseistä onnekasta henkilöä 10.11!


Ja vielä kerran painotamme – tilaa tämä nopeasti, monet jäävät nuolemaan näppejään.

Saatavuus: Loppu varastosta

159,00 €
Tuotekuvaus
Tuotetiedot
PIEN OLUTJOULUKALENTERI 2019 ON TÄÄLLÄ! Rakensimme Suomen ensimmäisen olutjoulukalenterin vuonna 2016, ja olemme kehittäneet sitä vuosi vuodelta paremmaksi! Vuoden 2019 kalenteri on entistäkin kauniimpi, harvinaisempi sekä laadukkaampi! Vaikka kalenterit myytiin jo ennakkoon loppuun edellisvuosina, päätimme silti vähentää niiden määrää tälle vuodelle reilusti. Tämä takaa sen että saamme kalenteriin entistä laadukkaampia, tuoreempia ja pienempien erien oluita. Uudistukset vuodelle 2019: - Yksinoikeusoluet – joitain kalenterin oluista ei saa mistään muualta Suomesta kuin joulukalenterista! Monia taas ei saa mistään muualta kuin Pien Shop & Bar:ista. - Uusi design – Tämän vuoden kalenteri on ulkoasultaan jouluisampi ja selkeämpi. Tätä todellakin kehtaa pitää esillä! - Laadukkaammat oluet – Oluista noin 70% on Euroopan huippupanimoiden tuoreita oluita, ja loput Suomen parhaiden panijoiden herkkuja! - Trendikkäät oluttyylit – Oluiden joukosta löytyy runsaasti mehukkaita ja pehmeitä New England Pale Aleja sekä ihanan marjaisia ja hedelmäisiä Fruited Soureja. Yllätyksiä on mukana kuitenkin reilusti – erilaisia oluttyylejä on edustettuna noin kymmenen! Kalenterit ovat ennakkotilattavissa nyt! Toimi nopeasti, koska näitä ei riitä kaikille. Ilmoitamme sähköpostitse kun kalenterit ovat noudettavissa. Kalenterien suunniteltu valmistumisaika on viikko 47. Kalenterit tulee noutaa myymälästämme osoitteesta Ateneuminkuja 2. Emme siis valitettavasti Suomen lain puitteissa voi toimittaa kalenteria suoraan kotiinne. Mikäli hankitte tutuiltanne / rahtiyhtiöltä tms. kuljetuksen kalenterille, voimme tarvittaessa luovuttaa sen kenelle tahansa täysi-ikäiselle henkilölle. Suosittelemme kalenterin säilytystä mahdollisimman viileässä. Optimilämpötila kalenterille, kuten oluille yleensäkin, on 6-12 astetta, mutta koska kalenterin oluet ovat hyvin tuoreita, kestävät ne toki huoneenlämmössäkin. Varmistathan ettei joulukuinen auringonpaiste pääse lämmittämään kalenteria! Mikäli ostat kalenterin isänpäivälahjaksi, voit tilata sen yhteydessä isänpäiväkortin, jonka toimitamme teille viimeistään marraskuun alussa. Tämän avulla voitte ilmoittaa muistaneenne kyseistä onnekasta henkilöä 10.11! Ja vielä kerran painotamme – tilaa tämä nopeasti, monet jäävät nuolemaan näppejään.
Lisätiedot
Lisätiedot
Tuotemerkki Ei
Alkoholiprosentti Ei
Pakkaustyyppi Ei
Pakkauskoko Ei
Lajityyppi Ei
Kotimaisuus Ei