Olutjoulukalenteri

Aito ja alkuperäinen suomalainen olutjoulukalenteri on jälleen täällä – ja rutkasti kehitettynä! Pien Olutjoulukalenteri on mahtava tapa kokea uusia makuelämyksiä, sekä samalla tukea 24:n suomalaisen pientuottajan toimintaa. Tämän vuoden kalenterissa on hyvin mielenkiintoinen kattaus oluita eri tyylilajeista, ja mukana on varmasti runsaasti panimoita, joita kalenterin onnekas omistaja ei ole päässyt vielä koskaan kokeilemaan. Tylsyyttä vastaan – makuelämysten puolella!

Kaikki Pien Olutjoulukalenterit ovat käsin kasattu Helsingissä. Tältä sivulta voit varata omasi. Kannattaa olla nopea - viime vuonna nämä myytiin hetkessä loppuun! Kalenterit ovat noudettavissa heti Ateneuminkujan liikkeestä.


Kiitos kun tuet pientuottajia!

Lainsäädännön takia emme pysty toimittamaan kalentereita kotiin.
Kaikki kalenterit tulee noutaa Helsingin Shop & Bar:istamme (Ateneuminkuja 2) ennen kello 21.00.

Saatavuus: Loppu varastosta

129,00 €
Tuotekuvaus
Tuotetiedot
Aito ja alkuperäinen suomalainen olutjoulukalenteri on jälleen täällä – ja rutkasti kehitettynä! Pien Olutjoulukalenteri on mahtava tapa kokea uusia makuelämyksiä, sekä samalla tukea 24:n suomalaisen pientuottajan toimintaa. Tämän vuoden kalenterissa on hyvin mielenkiintoinen kattaus oluita eri tyylilajeista, ja mukana on varmasti runsaasti panimoita, joita kalenterin onnekas omistaja ei ole päässyt vielä koskaan kokeilemaan. Tylsyyttä vastaan – makuelämysten puolella! Kaikki Pien Olutjoulukalenterit ovat käsin kasattu Helsingissä. Tältä sivulta voit varata omasi. Kannattaa olla nopea - viime vuonna nämä myytiin hetkessä loppuun! Kalenterit ovat noudettavissa heti Ateneuminkujan liikkeestä. Kiitos kun tuet pientuottajia!
Lisätiedot
Lisätiedot
Tuotemerkki Ei
Alkoholiprosentti Ei
Pakkaustyyppi Ei
Pakkauskoko Ei
Lajityyppi Ei
Kotimaisuus Ei